CIUTADELLA: EL PRIMER ART PRINT DE ISLAND MOOD

Dec 16, 2021BEATRIZ ENCABO HUERGA

Island Mood: Art Print Ciutadella

Feia temps que ens rondava la idea de crear nous productes editorials. Diem «nous» perquè el primer va ser Apunt Menorca, una guia gratuïta de recursos turístics que vam llançar cada estiu des que l'any 2012 se'ns passés pel cap que potser Menorca necessitava una publicació d'aquestes característiques.

Atretes pel disseny editorial i les coses ben fetes, hem anat donant forma al nostre cap desenes de projectes sobre la vida a l'illa. Fins ara. Sí, per fi, hem fet aterrar una d'aquestes boniques idees: un pòster il·lustrat del centre històric de Ciutadella.

Per fer-ho realitat comptem amb Felip Ariza, il·lustrador que col·labora amb mitjans de referència a nivell nacional i que dóna vida cada estiu a la secció Outside de la nostra guia. Enamorat de Menorca, on ha viscut molts anys, té un do especial per captar-ne l'essència, el caràcter, cosa que aconsegueix fer fins i tot amb el dibuix de l'arquitectura i la trama urbana d'un dels seus pobles.

Aquest toc diferencial és el que buscàvem també en la impressió del nostre primer impressió artística. Per això, apostem per treballar amb una impremta de confiança. Amb seu a la ciutat de València, Impresum destaca pel seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat, dos aspectes clau per a Island Mood. Aconsellades pel vostre equip, decidim imprimir aquesta làmina amb Munken Pure de 150 grams, un paper fi no estucat d'alta qualitat i producció sostenible (compta amb les certificacions Ecolabel, FSC Paper, Wood-free Paper i ISO 9706). 

Així doncs, al mapa il·lustrat de Ciutadella iniciem un nou camí que tenim intenció de continuar amb el llançament, a la primavera de 2022, dels mapes de Maó i Menorca, així com amb la realització d'altres projectes igual d'il·lusionants. Però d'això ja us en parlarem més endavant…



Més articles