Sobre Island Mood

 

Sobre Island Mood

La vida illenca, mediterrània. El mar, el sol i la natura com a inspiració. Un ritme propi, tranquil. Una altra manera de fer les coses. De viure. Si és. Aquestes són les coordenades en què es mou Island Mood, estudi creatiu amb seu a Menorca especialitzat en disseny de productes editorials i obert a donar forma a noves idees que transmetin aquesta actitud de vida amb segell illenc.

Els nostres valors

Ser originals. Fer les coses amb criteri i de manera honesta, amb la qualitat i el disseny com a principis irrenunciables. Treballar sempre des del respecte a les arrels ia l'entorn. A allò autèntic. Aspirar a la sostenibilitat. Buscar lequilibri, lexpressió de la bellesa. La inspiració.

La nostra història

Mediterrànies de naixement –Barcelona i València– i illenques d'adopció, hem decidit unir en un mateix projecte allò que ens emociona –el disseny editorial i la bellesa de les coses ben fetes– i el lloc que ens fa feliços i que, encara amb les seves cosetes, millor representa la bona vida. Al nostre currículum, les referències en l'àmbit de la comunicació cultural, corporativa i institucional s'intercalen amb projectes de disseny gràfic i editorial, a més de l'escriptura periodística i de guió i l'estratègia publicitària. Des de fa un temps només tenim ulls per a Island Mood.